Lirik Lagu Alif & SonaOne - Apa Cerita

LirikLagu123 -  Lirik Lagu "Apa Cerita" dari Alif & SonaOne. Lagu ini ada di dalam album Detail yang didistribusikan oleh label Kartel Industries Sdn Bhd & Sony Music Entertainment Malaysia Sdn Bhd).

 Lagu ini ada di dalam album Detail yang didistribusikan oleh label Kartel Industries Sdn  Lirik Lagu Alif & SonaOne - Apa Cerita

Details

Lirik Lagu Apa Cerita - Alif & SonaOne
Artist : Alif & SonaOne
Judul Lagu : Apa Cerita
Album : Detail
Label : Kartel Industries Sdn Bhd & Sony Music Entertainment Malaysia Sdn Bhd)

Berikut kutipan lirik lagunya "apa cerita? (cerita) apa cerita? (cerita) apa kau dengar, dengar, dengar apa cerita? (cerita) apa kau dengar? …". Anda bisa berlangganan atau membeli lagu ini lewat media digital resmi seperti Google Play Music, Apple Music dan iTunes, Amazon, Qobuz, Joox, Langit Musik, Spotify, Deezer, KKBOX dan media pembelian resmi online musik lainnya atau anda bisa mendengarkannya lewat saluran Youtube. Selengkapnya Lirik Lagu Apa Cerita yang dinyanyikan oleh Alif & SonaOne. Semoga lagu tersebut bisa menghibur anda.

Lirik Lagu Apa Cerita-Alif & SonaOne

apa cerita? (cerita)
apa cerita? (cerita)
apa kau dengar, dengar, dengar
apa cerita? (cerita)
apa kau dengar?
apa cerita yeah, yeah (apa kau dengar)
apa cerita yeah, yeah (apa kau dengar)
apa cerita yeah, yeah (apa kau dengar)
apa cerita yeah, yeah

apa cerita huh lama tak jumpa yeah
tukar nombor nak bagitahu pun terlupa yeah
jangan terluka, aku masih yang sama
masih ill and like f satu, f itu masih facts, bruh
imma black hat cap macam freddie krueger, yeah
aku kejar mereka lari ke tangga dua yeah
takde feelings, korang nak kecam pun tak guna yeah
dan ku selalu in ahead in time macam messiah
dari 856
section tanpa bersenam
buat aku tenang
jumpa og aku tetap segan
2 pangkah 2 garis (what)
dripping in sauce yang tak akan habis
2 pangkah 2 garis
diorang hanya hampir get it macam hari khamis

apa cerita? (cerita)
apa cerita? (cerita)
apa kau dengar, dengar, dengar
apa cerita? (cerita)
apa kau dengar?
apa cerita yeah, yeah
apa cerita yeah, yeah (apa kau dengar)
apa cerita yeah, yeah (apa kau dengar)
apa cerita yeah, yeah

apa cerita brader lama tak jumpa (tak jumpa)
umur dah tua tapi rasa cam muda (what)
living so fast, masa pergi ke mana
satu baru kahwin, lagi satu baru kahwin dua
ok, anyway, aku duduk dalam stu like drake
rock-a-fella force colour putih
ada tanda perang macam lupe
bila aku jumpa dengan kawan lama
cara diorang pandang buas sekarang dah tak sama
aku dengar cerita, cerita tentang aku
kau siapa mulut tapi dia tak mengaku
bila masuk dapur, aku chef
diorang tak tahan panas so they left
tapi jangan main api itu bahaya
tak pernah iri hati tengok member berjaya
jadi

apa cerita? (cerita)
apa cerita? (cerita)
apa kau dengar, dengar, dengar
apa cerita? (cerita)
apa cerita?
apa cerita yeah, yeah (apa kau dengar)
apa cerita yeah, yeah (apa kau dengar)
apa cerita yeah, yeah (apa kau dengar)
apa cerita yeah, yeah

woosah!
apa cerita? (woosah!)
magic potion and kenobi (woosah!)

Pemberitahuan/Notice: Situs blog ini tidak menyediakan Streaming ataupun Download Mp3 nya karena itu melanggar hak cipta. Dan lirik lagu ini sepenuhnya hak cipta pemiliknya seperti penulis, artis, dan label yang bersangkutan.

Related Posts:

0 Response to "Lirik Lagu Alif & SonaOne - Apa Cerita"

Posting Komentar